سوتی پلو رو میشه با ماهی دودی و یا با خرما و کشمش سرخ شده در کره سرو کرد.پر از عِطر زعفران و طعم و مزه ی کره و دارچین. واقعن خوشمزه هست.
یک رژیم غذایی خوب و سالم نقش مهمی در سلامت سالمندان دارد و حتی به آن ها کمک می کند که برای مدت طولانی تری زندگی شاد و فعالی داشته باشند و از شر بسیاری از بیماری ها در امان بمانند.
شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد لازم برای تهیه شیر پلو
گلاب ۱/۳ پیمانه
آب پیاز به مقدار لازم
آب ۲ پیمانه
خلال پسته ۱ پیمانه
پیاز داغ ۱ پیمانه
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
کشمش پلویی ۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
زعفران ۱ قاشق چای خوری
شیر ۴ پیمانه
کره ۲۰۰ گرم
برنج ۳.۵ پیمانه
طرز تهیه شیر پلوی خوشمزه تبریزی
۱٫ فیلههای مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزهدار میکنیم.
۲٫ برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس میکنیم.
۳٫ نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد
۴٫ آب برنج را خالی میکنیم و آن را داخل شیر میریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه میکنیم.
۵٫ نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را میریزیم و میگذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود.۳۵ دقیقه دمکنی میگذاریم تا بپزد.
۶٫ کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ میکنیم.
۷٫ فیلههای مرغ مزهدار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت میدهیم.
۸٫ برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج میریزیمو تزیین میکنیم، فیلههای مرغ را هم روی برنج قرار میدهیم.
منبع: ایران ناز
:: بازدید از این مطلب : 253
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1